of bel 030-3031096

7 redenen waarom wij het snelst groeiende boekhoudconcept van Nederland zijn

Door met zelfstandige belastingadviseurs te werken in combinatie met een efficiënte dienstverlening, bieden wij jou eindelijk een voordelig alternatief voor dure en onpersoonlijke boekhoudkantoren. Zo ben jij verzekerd van maximaal belastingaftrek, professioneel advies en een persoonlijke aanpak. 

Eerste reden
Tweede reden

Verzekerd van maximaal belastingaftrek

Voor zelfstandig ondernemers gelden de meeste belasting aftrekposten en toelages van alle bevolkingsgroepen. Uit ons onderzoek blijkt dat 79% van alle zzp'ers deze niet optimaal benutten en dus meer belasting betalen dan nodig!


Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de belastingvoordelen voor zzp'ers en zorgen dat alles correct wordt ingediend in jouw aangifte.

Derde reden

Correcte administratie & belastingaangiftes

Niets is zo vervelend als een onverwachte blauwe brief op de mat na een inspectie van de belastingdienst naar aanleiding van jouw belastingaangifte. Omdat startende zzp'ers zoals bekend veel (onbedoelde) fouten in de aangifte maken controleert de Belastingdienst hier bovengemiddeld op. 

Door jouw belastingaangifte uit te besteden aan een professional valt deze last van je schouders.

Vierde reden

Wij zijn bekend met jouw boekhoudprogramma

De trend van de afgelopen vijf jaar is duidelijk dat zzp'ers massaal overstappen van excel naar een handig online boekhoudprogramma om zo real time inzicht te hebben op de financiën en alle facturen en bonnetjes op één plek zijn opgeslagen. Wij bewegen mee en controleren je administratie vanuit jouw boekhoudprogramma. Doen wij enkel de inkomstenbelastingaangifte voor je, dan is een excel met jaarcijfers ook goed.

Vijfde reden

Jouw financieel expert staat klaar voor alle vragen

Jij krijgt je eigen belastingadviseur toegewezen, die jouw persoonlijke en bedrijfssituatie goed leert kennen en mee kan denken met de belangrijke financiële beslissingen die als ondernemer op je pad komen.

Via een 1 op 1 gesprek met je adviseur kan je al je fiscale en boekhoudkundige vragen stellen en heb je echt iemand die met jouw ambities en bedrijfsvoering meedenkt!

Zesde reden

Privacy staat op 1 via onze  beveiligde omgeving

Privacy is tegenwoordig een absolute prioriteit en hier zijn we ons van bewust. Alle informatie wordt uitgevraagd in een beveiligde omgeving en jouw informatie wordt direct opgehaald bij de Belastingdienst. Zo is het niet nodig om jouw cijfers en persoonlijke informatie over de e-mail te versturen en ben je verzekerd dat geen derden ooit inzage heeft in jouw financiële administratie of belastingaangiftes.

Bespaar kostbare tijd en een hoop onnodige stress

Weet je wat op nummer 1 staat onder zzp'ers waar ze 's nachts van wakker liggen? Juist, de inkomstenbelastingaangifte en opmaken jaarcijfers. Geen wonder ook want niet iedere zzp'er heeft een fiscale studie gevolgd, maar een ondernemer wordt wel gesteld om zelf een zeer uitgebreide aangifte te verzorgen.

Bespaar jezelf gemiddeld 10 uur door je  inkomstenbelastingaangifte uit te besteden.

Laatste reden

Houd geld over voor de mooie dingen in het leven

Door onze zeer efficiënte dienstverlening zijn wij in staat om je hoogwaardige kwaliteit te leveren voor een fractie van de prijs van traditionele boekhoud- kantoren. Voor een vaste prijs v.a. €50 euro per maand voor boekhouding en belastingaangifte of enkel de inkomstenbelastingaangifte voor €249 ben je al snel de helft tot meer voordeliger uit dan bij een traditioneel boekhoudkantoor. Tel uit je winst :)

ZZP Belastingadviseurs | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden