of bel 020-3032635

"Wij stellen ons graag even voor!"

4,6  uit 5 sterren (43 reviews)

Micky

Sr. Belastingadviseur

Max

Initiatiefnemer

Met 10 jaar ervaring als boekhouder en fiscalist bij zowel grote boekhoudkantoren als zelfstandige onderscheidt Micky zich met een persoonlijke aanpak en doelgerichte werkwijze. 

In het begin deed ik mijn belastingaangifte zelf. Na dagen ploeteren diende ik op goed geluk iets in. Helaas kreeg ik 2 jaar later alsnog een blauwe brief thuis met veel extra vragen. 


Het zweet brak me uit en leverde veel correctiewerk en een flinke boete op. Die ellende wil ik echt elke zzp’er besparen.

Wie zijn wij & waar staan we voor?

In 2018 zijn we met dit nieuwe belastingconcept gestart. Door met zelfstandige belastingadviseurs in combinatie met een intelligent online platform te werken, bieden wij jou eindelijk een voordelig alternatief voor dure en onpersoonlijke boekhoudkantoren. Zo ben jij verzekerd van een optimaal fiscaal resultaat, professioneel advies en een persoonlijke aanpak. Onze doelstelling is simpel: Van de boekhouding & belastingaangiftes een zorgeloze ervaring maken.”


Groet! Micky en Max

Oprichters ZZP Belastingadviseurs

Een warm welkom met Micky

Maak kennis met Micky door te kijken naar een persoonlijk gesprek. In deze video legt ze uit hoe ze bij ZZP Belastingadviseurs terecht is gekomen en hoe zij jou kan helpen!

E-mail: contact@zzpbelastingadviseurs.nl

Telefoonnummer: 020 - 3032635

Adres: Keizersgracht 560 - 5, Amsterdam

Ons kantoor

ZZP Belastingadviseurs | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden